A Chue Feng Shui Iskola képzései

Gyorsított alapozó képzés - 41680.- Ft/hétvége

A gyorsított alapozó képzésen résztvevôk megismerkednek a Feng Shui alaptételeivel, a képzés egyben elôfeltétele a szakirányú képzésre történô jelentkezésnek.

A képzés elvégzése hasznos lehet azon résztvevôk számára is, akik már rendelkeznek Feng Shui ismeretekkel, mivel szélesíti látókörüket, és teljesen más szemszögbôl nyerhetnek bepillantást a Feng Shui világába.


Az alapozó képzés témakörei:

 • Yin és Yang - az energiák felismerése és egyensúlyba hozása
 • Chi - a jótékony Sang Chi és a káros Sha Chi
 • A Négy Mennyei Állat - a térrendezés mûvészete a teknôs, a fônixmadár, a sárkány és a tigris alkotta karosszék konfiguráció alkalmazásával
 • Az Öt Ôselem - környezetünk megtervezése a színek és formák mûvészetének felhasználásával
 • A Nyolc Trigram jelképrendszere
 • Lo-Shu négyszög - a számok elhelyezkedése a bûvös négyszögben
 • Az év és hónap Lo-shu számai
 • A férfi és nô Lo-shu számai

 

Szakirányú képzés - elsô év - 286680.-Ft
/ 5 nap vagy max. 21 órás képzés /


Krisztina mester szakirányú képzésén a hangsúly az egyedi Chue Style Feng Shui gyakorlati ismeretek megszerzésén van, amit a hallgatók a hétvégi kurzus alatt elsajátíthatnak.

A kurzushoz jegyzet rendelkezésre áll a hallgatók számára. A kurzus elvégzését igazoló oklevelet angol, magyar valamint német nyelven állítjuk ki.

Szakirányú képzés - második év - 468100.-Ft
/ 8 nap vagy max. 32 órás képzés /


A képzés magában foglalja:

 • Ba Chop - a Nyolc Gyarapodási Terület - Otthonunk és irodánk pozitív energiával rendelkezô részeinek meghatározása, és ezek számunkra elônyös módon történô felhasználása. A számunkra nem elônyös területek feltérképezése, a színekkel és elrendezéssel történô kiegyenlítés lehetôségeinek megismerése.
 • Repülô Csillag - Bepillantást nyerünk általa az idôzónákba, és megtanulhatjuk, hogy a teret uraló energiák hogyan változnak az idô vonatkozásában. A Sam Yuen, a Sam Hap és a Yuen Horn irányzatok Repülô Csillagainak alkalmazásával képessé válunk az adott tér adott idôben történô maximális kihasználására.
 • Imperial Yuen Hom Lo-pan - Elolvassuk és magyarázzuk a 20-szempontrendszerû kínai Lo-pan -re, a Feng Shui egyik nélkülözhetetlen eszközére vonatkozó anyagot.

A Feng Shui vonalzó és a Kínai Kalendárium használata - Elônyös mértékegységek meghatározása a mérôeszköz segítségével valamint új üzlet indításához és új lakásba költözéshez a kedvezô idôpont kiválasztása.

A kurzushoz jegyzet rendelkezésre áll a hallgatók számára. A kurzus elvégzését igazoló oklevelet angol, magyar valamint német nyelven állítjuk ki.

A fenti árak irányárak, az Áfát nem tartalmazzák .

***

Tanfolyami sikertörténetek:

Drága Krisztina!

Köszönettel és hálával tartozom Neked, hogy tanítványod lehetek, mivel nekem a Feng shui-n tanultak az EGÉSZ ÉLETEM-re pozitív hatással vannak.
Olyan tudást kapok Tôled, mivel magamat, az életemet, a családomat, a szeretteimet nem csak jobban megismerem (elfogadom), de felelôséggel adhatok majd tanácsot életük jobbá, boldogabbá, egészségesebbé tételére!
Fantasztikus érzés megtanulni látni : milyen égi és földi hatások közé  születtünk, és megtanulni azt, hogy mivel, hogyan befolyásolhatjuk életünket a pozitív irányba.
Íme néhány példa: 
Már nem akarom a lányomra eröltetni a számomra jó, de számára gyengítô fehér bútort (régebben nem értettem, mért küzd ellene), ez apróságnak tûnhet, de már tudom, hogy ez az ô fácskáját mennyire vágja. És ez csak egy momentum a mindennapjaimból, amit máshogy látok és csinálok mivel a lányom erôsítése az egyik legfontosabb dolog számomra. 
 Mint ahogy Feng shui segítségével választottam ki új lakásom, hogy az erôsítsen, ne pedig gyengítsen.
 Meghatározó, fontos döntéseket csak megfelelô napokon hozok. Ebbôl a néhány példából is látszik, hogy az élet minden területén próbálom használni.
Nem utolsó sorban köszönet a rengeteg türelemért, energiáért és figyelemért amit ránk fordítasz.

Büszke vagyok, hogy tanítványod lehetek
Hálával  Csizmadia Éva

***

Kedves Krisztina!

Köszönöm a tanítást amit tôled kaptam!
Sokat fejlôdtem, és sok dolog helyére került a fejemben a horoszkóp készítéssel és az elemek egymásra hatásával kapcsolatban. A kínai jelek is rögzültek, most már értelmezni tudom az ábrákat - az elôzô kurzus végén adtál egy lapot, amin mindent értelmezni tudtam segédletek nélkül, és ez csodás érzés volt.
Kb. egy tucat horoszkópot állítottam föl a nyáron, és hogy át tudtam alakítani a régi téves berögzöttségeket, neked köszönhetem.
Még megijeszt a számtalan 'réteg' amit át kell látni, és helyesen, felelôsséggel értelmezni, de hálás vagyok amiért enyém lehet ez a tudás, hogy segítsek a keresôknek.
Amikor tervezek meg tudom nézni, hogy milyen elemekre van igazán szüksége az illetônek.
Olyan érzés mikor el kezdek elemezni egy horoszkópot, mint a titkosírás fejtés - bele tudok feledkezni. Tudatosabb lettem a kurzusok hatására, és csiszolódott a világlátásom is. Hálás szívvel köszönöm!

Minden szépet és jót kívánok Neked!
Szélné Csapó Erzsébet

***

Kedves Krisztina, Mesterem!

Hálás vagyok az égi mesternek, hogy lehetôséget kaptam és megismerhettelek. Az, hogy tanulhatok Tôled, egy külön adomány.Köszönöm!

Amióta a BAZI négyoszlopos sorsmeghatározást és a Feng Shuit használom, az életem megváltozott. Elôször is megismertem a saját személyiségemet.Mik az erôsségeim, mik a gyengéim és így egyensúlyba tudom tartani az életem.

Tudom mi a jó és mi a kerülendô számomra. Ez nagyszerû érzés,ami által magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. Meg tudok csinálni bármit, amit akarok, ha kitûzöm a célt. Megvalósítom az álmaimat a gyakorlatban. Úgy érzem, amíg ezt nem tapasztaltam meg, nem éltem teljes életet.

A családomat is tanítgatom az élet örömeinek megismerésére. Amit eddig elértünk az az, hogy a párom is és a gyerekek is megváltoztak. Határozottabban állnak a lábukon, úgy hogy gyakorlatilag ez nem kerül nekik nagyobb megterhelésbe.Mind ezt az által, hogy megismertem az erôviszonyaikat, a tulajdonságaikat a horoszkóp által és ezeket elmondom, magyarázom Nekik, majd Ôk használnak belôle annyit, amennyit szeretnének. A családban a kapcsolatok 180 fokos fordulatot vettek, jó irányba! Köszönöm!

A munkám során is nagy segítségemre van a horoszkóp ismerete, hiszen segítségével meg tudom nézni, miért állt le egy fogyás, miért vannak a hangulatváltozások és miért van a személyiség fejlôdésében megrekedés. Majd ezen dolgok felismerését követôen tudok segítséget nyújtani.Eddig is nagyon szerettem a munkámat, de ez még elhivatottabbá tett. Én mindenkinek szeretném figyelmébe ajánlani, ennek az ôsi tudásnak az elsajátítását. Elsôsorban Önmaga megismerése miatt. Köszönöm a lehetôséget és köszönöm azt a mély tudást, amit folyamatosan kapok Dr Neuhauser Krisztina Mestertôl!

Tisztelettel és mély megbecsüléssel:

Vondorkovics Mária
természetgyógyász, reflexológus